Smide i Danderyd

Vi har genom åren hjälpt åtskilliga kunder i Danderyd, Djursholm och Stocksund med allt från Smidesräcken, staket till kompletta smidesportar. Kontakta oss för konstnadsförslag!

Smidestaket, smidesgrindar och smidesräcken

Om du är på jakt efter en skicklig smed som kan skapa allt från eleganta smidesräcken till robusta smidestaket och imponerande grindar, har du kommit rätt. Flakdoktorn har levererat många projekt inom smide och staket. Vår verkstad är ett stenkast från Danderyd, Djursholm och Stocksund. Vi har under åren skaffat oss en gedigen erfarenhet av att förverkliga kundernas visioner i metall. Vi tar oss an varje projekt med största omsorg och precision, vare sig det gäller nyinstallationer eller renoveringar av befintliga smideskonstruktioner.

Våra tjänster omfattar allt från design och tillverkning till installation av smidesprodukter som inte bara höjer estetiken vid ditt hem eller företag, utan också bidrar till ökad säkerhet och värde. Vi arbetar nära varje kund för att säkerställa att slutprodukten inte bara möter, utan överträffar förväntningarna.

Kontakta oss idag för ett kostnadsförslag och börja planera ditt nästa smidesprojekt i Danderyd, Djursholm eller Stocksund. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa något unikt och bestående för din fastighet.

Vi erbjuder smidesjobb och svetsarbeten över hela Stockholm