Om Flakdoktorn

Flakdoktorn – En resa genom stål

I hjärtat av Vallentuna, där stål möter skickliga händer, ligger Flakdoktorn – en svets- och smidesverkstad som kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik. Grundad 1966 av Ulrik Pihlblad och hans son Michael, har Flakdoktorn vuxit från en vision om kvalitativt hantverk till en respekterad aktör inom metallbearbetning.

1966 - Starten på en era

Ulrik, med en passion för metall och mekanik, började sin resa med en enkel svets och en dröm. Senare med sin son Michael vid sin sida, som delade hans passion för smide, lade de grunden för vad som skulle bli ett framgångsrikt familjeföretag. De tidiga åren präglades av hårt arbete, där varje svetsfog och smidesdetalj var ett steg mot att etablera deras rykte - En komplett leverantör inom Svets och Smide.

Framgångens ingredienser

Det som särskiljer Flak Doktorn från många andra är deras hängivenhet till kvalitet, precision och ärlighet, både gentemot leverantörer och kunder. Verkstaden är utrustad med avancerad svets- och smidesteknik, vilket möjliggör både små och stora projekt med enastående noggrannhet, inte bara i verkstaden utan också på fältet.

Välkomna till oss på Flakdoktorn

Våra medarbetare

Michael Pihlblad

VD - Smed

Anton

Smed

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss! Privatkund, företag eller offentlig sektor. Vi jobbar med alla.

Öppettider verkstan
Måndag – Forsdag 07:00-16:00
Lördag – söndag Stängt

Besöksadress

Gillinge 50
18691Vallentuna

Ta kontakt med oss och se hur vi kan hjälpa er!